kobna druga runda

Pogledajte težak poraz hrvatskog MMA borca; Roberto Soldić doživio brutalan nokaut

06.05.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Šveđanin Zebaztian Kadestam u drugoj je rundi meča nokautirao je Roberta Soldića u azijskoj organizaciji ONE Championship

Ponajbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić nije se dobro proveo na ONE Fight Night 10 eventu u Coloradu. Šveđanin Zebaztian Kadestam našeg je borca je porazio nokautom na početku druge runde.

Na samom startu borbe nije se mogao niti naslutiti takav rasplet jer Soldić je dominirao u prvoj rundi. Radio je sjajno, krošeima je kontrolirao meč i u dva navrata poprilično uzdrmao opasnog suparnika kojemu je mu lice na kraju te prve runde bilo potpuno krvavo.

Ta prva runda kao da je previše podigla Soldićevo samopouzdanje pa se  odmah na početku druge runde opustio. A Šveđanin je to spremno kaznio.

Soldić je nakon jedne izmjene udaraca pao, ali se brzo podigao iako je bio vidno uzdrman. Švedski borac je 'namirisao krv' pa je spremno iskoristio situaciju i novom serijom udaraca dodatno je uzdrmao našeg borca. Soldić je u tom naletu stigao do ograde, ali tamo ga je suparnik završio brutalnim nokautom.

Soldić je sad na omjeru od 21 pobjede i četiri poraza, a Kadestam je na omjeru od 15 pobjeda i osam poraza.