PREDSTAVLJANJE

Pogledajte nove dresove moćne Rijeke

04.07.2013 u 14:36

  • +5

HNK Rijeka predstavila nove dresove

Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletić

Bionic
Reading

Uz novu ekipu HNK Rijeka, u četvrtak su na riječkom Korzu predstavljena i dva kompleta novih dresova talijanskog proizvođača sportske opreme Lotto

Prezentacija se održala ispred zgrade Radio Rijeke na samom nogometnom igralištu za ovu priliku postavljenom u centru grada Rijeke. Uz riječanke i riječane navijače kluba, klupske djelatnike i Upravu, na događaju okupili su se predstavnici gradskih struktura, mnogi sponzori i partneri kluba kao i sportaši drugih sportova grada Rijeke, VK Primorje, bivši predsjednici, olimpijci...

Spoj tradicije i suvremeni dizajn s prepoznatljivim grafičkim elementima križa u bijeloj odnosno plavoj boji na bijelom dresu prve boje Rijeke, 'otkrio' je riječki voditeljsko – novinarski dvojac Belma Džomba i Korado Vujnović, uz pomoć klupskih hostesa nakon čega su u novim dresovima istrčali su na teren i sami igrači Rijeke te se na taj način predstavili brojnoj riječkoj publici.


Tradicionalno je uslijedio prijateljski ogled Morčića i dijela prve ekipe, dok je preostali dio igračkog tima nastavio druženje s navijačima u sportskom dvoboju na stolnom nogometu.

Na samom događanju navijači 'Rijeke' dres su mogli kupiti na licu mjesta, kao i pretplatiti se ili učlaniti u Klub i to na dva za to namijenjena štanda.

Posebno je zanimljiva bila mala kolekcionarska izložba dresova iz '70-ih i '80-ih godina koji je samo za ovu priliku Klubu ustupio vjerni navijač i kolekcionar Dalibor Hunjadi, kojem je klub posebno zahvalio.