POBJEGAO PA SE ISPRIČAO

Pogledajte mučki udarac Jansena u glavu Ninčevića!

22.05.2013 u 15:50

Bionic
Reading

Nakon što je na utakmici 32. kola njemačke rukometne Bundeslige između HSV-a i Füchse Berlina Torsten Jansen namjerno glavom u glavu udario Ivana Ninčevića, video snimka teško se mogla pronaći zbog ružne geste kojoj nije mjesto u sportu

Na snimci slabe kvalitete vidljivo kako je Jansen mučki snažno udario Ninčevića glavom u glavu, zbog čega je u sekundi naš reprezentativac pao u nesvijest.

'Nikada u životu nisam pao u nesvijest. Sjećam se samo da sam bio okružen igračima kada sam došao k sebi. No, vidio sam snimku svega preko interneta', kazao je u razgovoru za Bild Ninčević dodavši kako je imao sreće jer je vrlo lako mogao ostati slijep.

Torsten Jansen
Žao mi je zbog toga što se dogodilo. Nije mi bila namjera nikog ozlijediti

Kada su sudac koji je bio udaljen svega nekoliko metara te suigrači shvatili kako Ninčević leži u nesvijesti liječnici su odmah utrčali na teren, pomogli mu, te ga na nosilima iznijeli iz dvorane.

'To što je Torsten napravio ne spada u sport. Jako sam razočaran', kazao je snažni Ninčević za kojeg je sezona završena.

Ninčević, također, predstojećeg ljeta napušta Füchse Berlin.U bolnici su mu, nakon detaljnih pregleda, ustanovili nagnječenje jagodične kosti i lakši potres mozga, a od udarca je zaradio i poveću posjekotinu ispod desnog oka.

'Žao mi je zbog toga što se dogodilo. Nije mi bila namjera nikog ozlijediti. Preplašio sam se i zato sam pobjegao s mjesta. Ivanu naravno želim brzi oporavak', stoji u Jansenovom priopćenju za javnost.

Kako prenose njemački mediji, Jansen je i osobno nazvao bolnicu kako bi se raspitao o stanju hrvatskog rukometaša.

Torsten Jansen glavom u glavu udario Ivana Ninčevića