posebne mjere

Pogledajte kako izgleda red na Maksimiru za prodaju ulaznica i novi pohod na Ligu prvaka; poruku koja je mnoge zbunila poslali su i Bad Blue Boysi

06.07.2021 u 15:07

Bionic
Reading

U novoj sezoni, koja počinje ove srijede na Maksimiru utakmicom protiv islandskog prvaka Valura, u prvom pretkolu Lige prvaka (19 sati, HNTV, MAXtv), nogometaši Dinama imat će prilike napokon zaigrati pred navijačima.

Dan uoči utakmice, u utorak, počela je i prodaja ulaznica za utakmicu 1. pretkola Lige prvaka Dinamo – Valur. No, gužvi na kakve smo navikli prije pandemije koronavirusa - na blagajnama nije bilo.

Kao što je poznato GNK Dinamo omogućio je dolazak navijačima na stadion uz poštovanje mjera i uvjeta, što znači obavezno predočenje EU digitalne COVID potvrde.

Počela prodaja karata za prvo pretkolo Lige prvaka između Dinama i Valura Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Iz kluba ističu kako je EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan predočiti prilikom kupnje ulaznice jer je to uvjet za kupnju, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora mjerodavnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Poznate su i cijene ulaznica pa se tako tribina sjever dolje prodaje po cijeni od 80 kuna, kao i sjever gore. Dok će cijena ulaznica za tribinu zapad gore biti 100 kuna, a tribinu zapad dolje 120 kuna.

No, za ovu utakmicu Bad Blue Boysa ili točnije organiziranog navijanja neće biti:

'S obzirom da je povratak na tribine uvjetovan cijelim nizom ograničenja i mjera koje nam trenutno onemogućavaju organizirano djelovanje na tribini, donijeli smo odluku da na sutrašnjoj utakmici neće biti organiziranog navijanja Bad Blue Boysa. Svi oni koji žele kao pojedinci biti prisutni na utakmicama unatoč trenutnoj situaciji, imaju našu podršku', objavili su BBB i tom su porukom mnoge zbunili. Neke stare navijače, koji su željni huka s tribina, su možda i razočarali...

Podsjetimo, na putu do elitne Lige prvaka i novih milijuna eura Dinamo mora proći čak četiri prepreke u kojima ima status nositelja: prvo, drugo, treće pretkolo te nakon toga play-off u kojem ih, ako sve prođe prema predviđanjima, čeka novi izazov.

  • +3
Počela prodaja karata za prvo pretkolo Lige prvaka između Dinama i Valura Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL