ŽIVA IDILA

Pogledajte kako cvjeta ljubav Mandže i Guardiole!

26.03.2014 u 14:23

  • +5

Josep Guardiola i Mario Mandžukić

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Boris Streubel/Bongarts/Getty Images

Bionic
Reading

Mario Mandžukić bio je jedan od igrača koji je titulu prvaka Njemačka proslavio iznimno emotivno, u zagrljaju s trenerom Pepom Guardiolom. Očito njihovi odnosi nisu zategnuti kao što su neki mediji sugerirali ili jednostavno trofeji gase velike sukobe

Top 10 igrača Bayerna (portal Tribina.hr)

Svoj prvi veliki trofej na klupi Bayerna Pep Guardiola proslavio je sa svojim igračima, a u posebno je emotivnim scenama snimljen u zagrljaju Marija Mandžukića. Gotovo da ne prođe niti dan u kojem se ne bi Mandžu selilo na neku drugu lokaciju, ali s obzirom na 'novo pronađenu ljubav' sa svojim trenerom , Mandžina bi avantura u Bayernu mogla potrajati koju godinu više od očekivanog.

Ima Mandžo i dodatnih aduta, a to je prije svega 17 golova koliko je postigao u ovosezonskom izdanju Bundeslige, čime je i dalje na vrhu ljestvice strijelaca. U posljednje su se vrijeme vrtila imena klubova kakvi su Chelsea, Arsenal, Real Madrid i Juventus, kao najozbiljnijih kandidata za potpis hrvastkog napadača, ali zasad iz Bayerna poručuju da računaju na njega i dogodine.

Podsjetimo, Bayern će slijedeće sezone pojačati poljski reprezentativac Lewandowski, koji ove sezone i dalje igra za Borussiju Dortmund. Ako je vjerovati slikama koje se može vidjeti u galeriji, ljubav Mandže i Pepa nikada nije bila veća.

Proslava Bayernovih igrača