'PRIJATELJSKA' UTAKMICA

Pogledajte kako Camoranesi udara šakom

25.07.2011 u 13:07

Bionic
Reading

U argentinskom nogometu ne manjka nasilja, a sada su i igrači pokazali da u šakačkim obračunima ne zaostaju za huliganima koji su velik problem u toj zemlji

Na prijateljskoj utakmici Lanusa i All Boysa dogodio se kratki boksački obračun Maura Camoranesija i Juana Pabla Rodrigueza, a teži sukob su spriječili suigrači koji su rastavili zaraćene pjetliće.

Prema pisanju tamošnjih medija, sve se zakuhalo kada je Camoranesi dobrim potezom posramio veznjaka All Boysa koji je to teško prihvatio. Uskoro je počela prepirka, a zatim je Camoranesi udario Rodrigueza šakom u glavu.

Daljnju makljažu su zaustavili igrači koji su se našli u njihovoj blizini, i dok se Camoranesi primirio, Rodriguez je na sve načine pokušavao izmigoljiti iz ruku suigrača da bi nastavio obračun.

To mu nije uspjelo, ali je najavio osvetu. Kao da Argentincima nije dosta navijačkog nasilja na stadionima koje je postalo uobičajeno, sada su sve učestalije tučnjave nogometaša. Nimalo dobra uvertira za novo prvenstvo koje počinje 7. kolovoza.