POSLAO MU I DAROVE

Pogledajte Ibrinu poruku teško bolesnom Hajrudinu

15.10.2013 u 16:43

Bionic
Reading

Nakon što je početkom listopada teško bolesni Hajrudin Mujkanović poslao poruku Zlatanu Ibrahimoviću kako bi ga želio upoznati te da mu je to ujedno i životna želja jer liječnici mu ne ostavljaju puno izgleda u borbi s leukemijom, ovih dana priča je ipak dobila svoj koliko-toliko sretan završetak

Naime, dugo se po medijima vrtjela priča oko dolaska Zlatana Ibrahimovića u Bosnu i Hercegovinu, potom je stigao i demanti, pa i apel majke teško bolesnog Hajrudina da Ibrahimović ne šalje poklone. Danas se pak u medijima pojavio video materijal s Ibrahimovićevom porukom malenom bolesniku, ali i kadrom u kojem Hajrudin igra nogomet u dresu s imenom najpoznatijeg švedskog nogometaša.

'Zdravo Hajrudin, ja sam Zlatan. Otkad sam te čuo mislio sam puno na tebe. Izvini što ne mogu da dođem, ali imam mali poklon za tebe. Mislim puno na tebe, izvini što ne mogu doći. Imam mali poklon, dat ću ti ovu majicu u kojoj sam igrao jučer i dao dva gola', rekao je napadač PSG-a na jeziku koji je razumljiv i malenom Hajrudinu.