ČETIRI KOMADA ENGLEZIMA

Pogledajte Ibrahimovićeve golove za pamćenje

14.11.2012 u 22:51

Bionic
Reading

Švedska nogometna reprezentacija u srijedu navečer ugostila je Englesku te je 'počastila' s četiri pogotka u mreži Joea Harta

Zlatan Ibrahimović je car! Sve ostalo nepotrebno je napisati jer ovaj švedski reprezentativac bosanskih korijena definitivno je bio prvo ime prijateljskog dvoboja između Švedske i Engleske, a koja je završila pobjedom domaćina 4:2.

Ibrahimović, koji je nedavno oduševio i na maksimirskom travnjaku, u dresu PSG-a, ali i početkom prošle godine kada je sa svojim reprezentacijskim suigračima pregazio Hrvatsku, Englezima je zabio sva četiri gola Švedske. Prvi je zabio u 20. minuti, potom su Englezi preko Welbecka i Caulkera preokrenuli na 2:1.

No, u drugom dijelu uslijedio je Ibrin šou, u 77. je zabio za 2:2, u 84. za vodstvo Švedske 3:2 a kulminacija svega stigla je u sudačkoj nadoknadi. Joe Hart je izbio loptu svojim rukama negdje na rubu 16-erca, a Ibrahimović je loptu dočekao na nekih 25 metara te škaricama prebacio sve i zabio za konačnih 4:2 i dugotrajne ovacije kojima su i on i Švedska ispraćeni s travnjaka.

Ibrahimovićev gol za 4:2
Ibrin gol za 1:0