nitko kao cr7

Pogledajte fantastičan gol kojim je Cristiano Ronaldo srušio još jedan rekord

25.11.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Al Nassr je slavio 3:0 protiv Al Akhdouda u 14. kolu saudijske Premier lige, a utakmicu je obilježio Cristiano Ronaldo koji se s dva gola još jednom upisao u nogometne besmrtnike

Za vodstvo Al Nassra je u 13. minuti zabio Sami Al Naji, a Cristiano Ronaldo je u 77. minuti povećao vodstvo domaće momčadi na 2:0.

Samo tri minute kasnije Ronaldo je zabio fantastičan gol kojim je ispisao povijest nogometa. Golman gostiju istrčao je daleko od svog gola, a Ronaldo je na nekih tridesetak metara primirio loptu prsima pa preciznim i odmjerenim lobom zabio gol vrijedan rekorda.

>> golove Cristiana Ronalda pogledajte OVDJE.

Bio je to 527. gol kojeg je Cristiano Ronaldo zabio u prvenstvenim utakmicama te je tako prestigao dosadašnjeg rekordera Josefa Bicana, austrijsko-češkog napadača koji je igrao od 30-ih do 50-ih godina prošlog stoljeća. Ronaldo je golove zabijao u portugalskom, engleskom, španjolskom, talijanskom i saudijskom prvenstvu.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović je za Al Nassr igrao od 55. minute, ušao je umjesto Fofane.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore