kad je frka, zovi luku

Carlo Ancelotti ovim je potezom najbolje pokazao koliko mu znači Luka Modrić

25.11.2023 u 08:21

Bionic
Reading

Real Madrid u 14. kolu španjolskog prvenstva u nedjelju gostuje kod Cadiza koji im je često znao napraviti velike probleme. A 'kraljevi' su sad desetkovani ozljedama pa trener Carlo Ancelotti niša ne želi prepustiti slučaju. Zato je posebnu ulogu pripremio za našeg Luku Modrića (38)

Odigrao je Luka Modrić (38) ove sezone za Real Madrid samo 647 minuta u 15 utakmica. Sjedenje na klupi nije baš najbolje 'sjelo' kapetanu 'vatrenih', no znao je što ga čeka jer su se u Realu odlučili više prilike dati mladim nadama koje su budućnost kluba.

No, situacija se u trenutku promijenila jer je Real iznenada doslovno desetkovan ozljedama pa trener Carlo Ancelotti u tjednima koji dolaze jednostavno mora posegnuti za Modrićem.

Tako portal Defensa Central donosi kako je Ancelotti na jednom od posljednjih treninga Reala uoči nedjeljnog gostovanja kod Cadiza odvojio Luku Modrića od ostatka momčadi kako bi u četiri oka kratko porazgovarao s kapetanom 'vatrenih'.

  • +9
Real Madrid - Valencia, španjolska liga, 11.11.2023. Izvor: EPA / Autor: MARISCAL

Iako je to trebao biti 'povjerljiv' razgovor, detalji su ipak isplivali u javnost.

'Sad je vrijeme kada mi trebaš pokazati da sam griješio i da trebaš igrati više, je li tako?', kazao je Ancelotti Modriću.

Jer Real će neko vrijeme biti bez Tchouamenija i Camavinge, uz to su ozlijeđeni Bellingham i Vinicius, a poprilično su nespremni Ceballos i Güler, povratnici nakon dugih ozljeda. Pa onda kad je frka, zovi Luku!

Španjolski mediji uvjereni su kako će Luka Modrić u nedjelju u gostima kod Cadiza krenuti u prvih 11, a Carlo Ancelotti jako dobro zna što mu treba reći kako bi ga motivirao za nastavak sezone. Kao da Modriću s 38 godina 'na leđima' treba neki dodatni motiv...

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore