STADION BEZ OSIGURANJA

Pogledajte bugarske huligane u akciji

22.03.2010 u 18:57

Bionic
Reading

Ružne scene dolaze s bugarskih nogometnih travnjaka. Utakmica između Lokomotiva iz Mezdre te sofijskog CSKA prekinuta je zbog invazije gostujućih navijača na teren koji su napali i domaći pristalice

Bugarska je u šoku zbog novih huliganskih ispada. Utakmica između domaćeg Lokomotiva koji se bori za ostanak te gostujućeg CSKA koji je u utrci za naslovom nije završena. Nakon što je Ismail Isa doveo domaći sastav u vodstvo u 61. minuti, krenuo je prema tribini s gostujućim navijačima s prstom preko usta.

Taj čin isprovocirao je pristalice CSKA, od kojih su mnogi bili u alkoholiziranom stanju, koji su provalili na travnjak. Igrači Lokomotiva pobjegli su u svlačionicu pa su se huligani okrenuli prema domaćim gledateljima. Krenuli su prema tribini, a šačica redara bila je nemoćna. Šake su se razmjenjivale preko ograde, a nakon što su gostujući navijači srušili ogradu, postojala je opasnost i od puno ružnijih scena s gorim posljedicama.

U tom trenutku pojavio se kombi s desetak policajaca koji su ipak uspjeli goste vratiti na njihovu tribinu.

Inače, utakmica je na stadionu bila bez policije, jer domaćin koji je financijski u lošoj situaciji nije želio platiti jače osiguranje.