OKRŠAJ U EUROPSKOJ LIGI

Pogbina posebna frizura u čast brata; mama na mukama

16.02.2017 u 13:22

Bionic
Reading

Nakon okršaja u Ligi prvaka, četvrtak donosi oglede u šesnaestini finala nogometne Europske lige

Među zanimljivijim okršajima ove faze natjecanja svakako je ogled Manchester Uniteda i St. Etiennea.

'Vragovi' sami po sebi imaju 'težinu', a osim toga Mourinhova momčad mora se boriti jer ulaganja u momčad nisu (dosad) dala nekog posebnog rezultata. Francuzi pak igraju dopadljiv nogomet, a u nacionalnom prvenstvu zauzimaju visoko četvrto mjesto.

No, ovaj dvoboj nudi i sraz braće - Pogba. Paul, koji je vlasnik najskupljeg transfera u povijesti nogometa, igrač je Uniteda, dok tri godine stariji brat Florentin igra za St. Etienne.

Doduše, iako su braća, (op.a. a Florentin ima i blizanca Mathiasa koji igra za Spartu Rotterdam), igraju i za različite reprezentacije. Paul nastupa za Francusku a Florentin, baš kao i Mathias, za reprezentaciju Gvineje.

'Jedva čekam duel s Paulom i to na mjestu gdje se piše povijest. Nema straha, oni su favoriti, ali nećemo se predati', rekao je Florentin, koji je za ovu prigodu odlučio po uzoru na mlađeg brata - urediti kosu.

Doduše, nisu to neke otkvačene boje na glavi niti lude frizure, već je na jednoj strani glave dao napisati broj 19, koji on nosi u St. Etienneu a na drugoj strani glave broj šest, kojeg u Unitedu nosi Paul.

Ipak, ovim duelom najviše će se zamarati - majka, jer za kojeg sina večeras navijati?