garancija za titule

Podvig Srbina u stilu Ibrahimovića: Takvih je jako malo u nogometu!

14.06.2017 u 09:52

Bionic
Reading

Srpski nogometaš Ljubomir Fejsa ove je sezone osvojio naslov državnog prvaka s Benficom, što mu je deveti zaredom pa je time izjednačio veliki niz Zlatana Ibrahimovića...

Postoje sportaši koji su rođeni pobjednici, poput Zinedinea Zidanea koji je u igračkim danima osvojio sve što se moglo osvojiti, a sada mu isto uspijeva i u trenerskoj ulozi u Realu.

Jedan od pobjednika svakako je i Zlatan Ibrahimović koji je devet godina zaredom osvajao naslove prvaka u Italiji, Španjolskoj i Francuskoj s Interom, Barcelonom, Milanom i PSG-om, da bi serija bila prekinuta ove sezone, ali barem je osvojio Europsku ligu s Manchester Unitedom.

No, postoji još jedan igrač koji se može pohvaliti sličnim uspjehom. Riječ je o srpskom veznjaku Ljubomiru Fejsi koji je ove sezone osvojio naslov u Portugalu s Benficom koji mu je deveti u nizu.

Fejsa ima tek 28 godina, a tijekom gotovo cijele svoje seniorske karijere zna samo za titule. Osvojio je tri u nizu s Partizanom, dva s Olympiacosom te četiri s Benficom. Neki mu priznaju čak deset titula u devet godina, jer je u sezoni u kojoj je potpisao za portugalski klub Olympiacos iz kojeg je otišao također uzeo titulu.

Gol Fejse Autor: Youtube

Karijera Fejse ipak nije bila tako jednostavna kakvom se čini, jer imao je dosta problema s ozljedama, posebno kad su u pitanju ligamenti koljena pa je neko vrijeme čak i igrao za rezervnu momčad Benfice no u zadnje dvije sezone situacija se popravila.

U svakom slučaju, nitko mu ne može osporiti da je njegova prisutnost u ekipi dosad bila garancija za uspjeh pa ne bi bilo iznenađenje da netko pokuca na vrata Benfice ovog ljeta i pokuša ga dovesti u svoje redove...