BLAMAŽA U ARENI

Podloga se raspala zbog lošeg održavanja

31.01.2009 u 18:56

Bionic
Reading

Problemi s podlogom tijekom polufinalnog susreta svjetskog rukometnog prvenstva između Hrvatske i Poljske nastali su zbog pogrešnog održavanja, tvrde u GAM - Interijerima, kompaniji koja zastupa Gerflor, proizvođača "Taraflex" podloga.

U priopćenju koje je potpisala direktorica GAM-Interijera Alenka Šiklić tvrdi se kako je podloga vrhunski proizvod koji zahtijeva primjereno održavanje prema strogo određenim uputama.

"Gerflorova Taraflex podloga u Areni Zagreb vrhunski je proizvod priznat od strane sportskih federacija i velikih natjecanja, a francuski proizvođač postavio ga je profesionalno i stručno, uz potpuni angažman i u dogovorenim terminima.

Ovaj vrhunski proizvod zahtijeva primjereno održavanje prema preciznim uputama proizvođača. Budući da su uoči polufinalne utakmice u Areni Zagreb obavljani poslovi održavanja Taraflex podloge mimo uputa i savjeta proizvođača, mogao se steći potpuno pogrešan dojam da su za poteškoće do kojih je došlo tijekom utakmice odgovorni proizvođač Gerflor i GAM-Interijer kao zastupnik za Hrvatsku, koji ničim nisu doprinijeli da do poteškoća dođe, a preciznim uputama i savjetima učinili su sve da se podloga održava kvalitetno," stoji u priopćenju.