popis zvijezda

Pochettino u Chelseaju radi čistku kakva nije viđena; i Mateo Kovačić na crnoj listi

31.05.2023 u 23:17

Bionic
Reading

Od trenutaka kad je objavljeno kako je Mauricio Pochettino novi trener Chelseaja, informacije od izvora unutar kluba govorile su kako će napraviti veliku čistku među igračima

Tako se doznaje da je na listi igrača na koje Mauricio Pochettino ne računa u novoj sezoni hrvatsku reprezentativac Mateo Kovačić, kojeg ugovor za klub veže do ljeta 2024. godine.

No, svakako je među najvećim zvijezdama, na listi onih na koje Pochettino ne računa, portugalski nogometaš Joao Felix.

Naime, kako bitanski mediji pišu Pochettino je odlučio da se Felix vrati u Atletico Madrid te nisu zainteresirani za otkup njegova ugovora.

To su potvrdili iz Chelseaja, a piše se i kako u novoj sezoni ne računa na već spomenutog Matea Kovačića, zatim američkog hrvata Christiana Pulisica, Hakima Ziecha, Calluma Hudsona-Odoija, N’Golo Kantea, Kalidoua Koulibalya, Conora Gallaghera, Pierre-Emericka Aubameyanga, Cesara Azpilicuetu, Denisa Zachariju, Masona Mounta, Trevoha Chalobaha i Ruben Loftus-Cheeka. Ako su sva t aimena točna, to će biti 'čistka' kakva nije viđena...

Klub planira na ime njihovih odšteta dobiti više od 300 milijuna eura…

Kad je Kovačić u pitanju spominje se i moguć dolazak u Bayern gdje ga želi Thomas Tuchel, trener koji ga dobro poznaje.

Dugačak popis i svakako će biti zanimljivo pratiti hoće li zaista tako puno igrača napustiti klub. Uz to piše se kako Pochettino ima u planu u ljetnom prijelaznom roku dovesti nekoliko zvučnih pojačanja.

  • +12
Manchester City - Chelsea, engleska liga, proslava titule, 21.5.2023. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell