PREVIŠE IH JE

Počele tučnjave njemačkih navijača po Londonu

25.05.2013 u 16:35

Bionic
Reading

Još je samo nekoliko sati ostalo do početka velikog finala nogometne Lige prvaka. Na londonskom Wembleyju će ogled za krunu odigrati dva njemačka sastava - minhenski Bayern i dortmundska Borussia

Kako i gdje gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također ih mogu gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Situacija u Londonu je, dakako, već sada naelektrizirana, a u Londonu je gotovo 200.000 njemačkih navijača koji su preplavili čitavo središte engleske metropole.

Brojnost štovatelja Bayerna i Borussije je u tolikoj mjeri da su, prenose engleski mediji, nadjačali brojnost čuvara reda koji tako nisu mogli zaustaviti 'njemačku silu'. Snimljeni sukob je ipak zaustavljen relativno brzo, a zasad nije poznato koliko je navijača ili čuvara reda ozlijeđeno u masovnom sukobu ispred stadiona Wembley na kojem će se finale održati.

Čini se kako će Englezi tijekom dana, večeri i noći biti suočeni s velikom sigurnosnom brigom jer 'iskra je zapaljena', a razina alkoholiziranosti brojnih Nijemaca raste.

Snimka sukoba desetina njemačkih navijača