DOMAĆIN HRVATSKA

Počela prodaja ulaznica za EP u futsalu

28.11.2011 u 19:39

Bionic
Reading

U utorak je i službeno počela prodaja ulaznica za Europsko prvenstvo u dvoranskome nogometu (futsal) što će se od 31. siječnja do 11. veljače održati u Zagrebu i Splitu, a prvi kupac ulaznica bio je hrvatski izbornik Slaven Bilić

Uz domaću, započela je i međunarodna internet prodaja ulaznica na web-stranici 'www.futsaleuro2012.hr', koja će trajati sve do završetka turnira. Na završnom turniru UEFA Futsal EURA 2012 u Hrvatskoj 12 reprezentacija odigrat će 20 utakmica, a navijači imaju mogućnost kupnje do 6 ulaznica za svaku utakmicu, dok su ulaznice podijeljene u tri kategorije. Oba polufinala, finale i utakmica za treće mjesto će se odigrati u Areni Zagreb, kapaciteta 14.500 gledatelja, dok će četiri četvrtfinala i utakmice u skupinama biti ravnomjerno podijeljene između Arene Zagreb i splitske Spaladium Arena, koja prima 10.500 gledatelja.

Hrvatska je u skupini A u Splitu zajedno s reprezentacijama Češke i Rumunjske, a u splitskoj skupini C su Italija, Rusija i Turska. Zagreb će biti domaćin skupine B u kojoj su Španjolska, Ukrajina i Slovenija, te skupine D u kojoj će se ogledati selekcije Portugala, Srbije i Azerbajdžana.