NAŠI KLUBOVI USPJEŠNI

Pobjede Cedevite, Zagreba i Cibone

24.10.2009 u 20:54

Bionic
Reading

U subotnjim utakmicama četvrtog kola regionalne NLB lige hrvatski su klubovi ubilježili pobjede. Cibona je u svojoj dvorani svladala Helios, Zagreb je na gostovanju bio bolji od FMP-a, dok je Cedevita svladala Bosnu

U petak je Zadar poražen u Širokom Brijegu, no zato su u subotu svi hrvatski klubovi ubilježili pobjede. U svojoj dvorani u Susedgradu Cedevita je bila bolja od Bosne 83:76 i tako došla do svoje druge pobjede u ligi. Najefikasniji u sastavu Cedevite bio je Damjan Rudež sa 23 koša, dok je Bosnu predvodio Suad Šehović sa 22 poena.

Do velike pobjede došli su i košarkaši Zagreba koji su u Beogradu bili bolji od FMP-a 86:81. Zagreb je predvodio Damir Mulaomerović sa 18 koševa, Krunoslav Simon i Ante Tomić dodali su po 17, dok su za FMP Filip Čović i Andreja Milutinović ubacili po 20 poena.
Nakon četiri kola Zagreb CO ima tri pobjede i jedan poraz, a FMP jednu pobjedu i dva poraza uz utakmicu manje.

Posljednji su na teren u subotu od hrvatskih klubova izašli košarkaši Cibone koji su se uspjeli oporaviti od teškog poraza u Euroligi od Montepaschija. 'Vukovi' su došli do lake pobjede nad Heliosom iz Domžala 98:66. Najefikasniji u sastavu Cibone bio je Marin Rozić sa 18 koševa, dok su Krušič i Dundović za Helios postigli po 11 poena.

Nakon četiri kola Cibona ima četiri pobjede, dok je Helios upisao po dvije pobjede i dva poraza.