RUSKI NOGOMET

Pletikosi bod protiv Bilića, Ćorluke i Krešića

21.10.2012 u 21:57

Bionic
Reading

Vratar hrvatske reprezentacije Stipe Pletikosa odrdio je svih 90 minuta u domaćoj momčadi, jednako kao i u Lokomotivu Dario Krešić na golu, odnosno još jedan hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka u obrani

Momčadi Rostova i moskovskog Lokomotiva odigrale su 0-0 u ogledu 12. kola ruske Premierlige u Rostovu na Donu.

Vratar hrvatske reprezentacije Stipe Pletikosa odrdio je svih 90 minuta u domaćoj momčadi, jednako kao i u Lokomotivu Dario Krešić na golu, odnosno još jedan hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka u obrani. Momčadi Lokomotiva, koju vodi bivši izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić, ovo je treća uzastopna utakmica u prvenstvu bez pobjede. U tom periodu je osvojila dva boda.

'Dominirali smo, stvorili smo više prilika, ali ih nismo uspjeli iskoristiti. Stipe Pletikosa je veliki vratar. Branio je u ovoj utakmici s puno samopouzdanja, kao i obično. Ima velike zasluge za osvajanje jednog boda svoje momčadi', ocijenio je Bilić.

Na ljestvici je Lokomotiv peti s 21 bodom, osam manje od vodećeg Anžija. Pletikosin Rostov je prekinuo niz od tri poraza i skočio na 13. mjesto s 10 bodova.

Hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld nije bio u kadru moskovskog Dinama koji je u gostima svladao Mordoviju iz Saranska 2-1 uz dva gola Kokorina.