UZBUNA NA SAN SIRU

Pitamo se kako Milanov trener Pioli uopće pronalazi rješenja za ove probleme

30.11.2023 u 16:37

Bionic
Reading

Često slušamo kako se treneri žale na izostanke igrača zbog ozljeda. No, ovo što se događa strategu milanskih Crveno-crnih, Stefanu Pioliju, zbilja je rijetkost

Talijanski mediji raspisali su se o Milanovom problemu s ozljedama na startu sezone. I nije teško konstatirati da to što se događa Piolijevoj momčadi, nije slučajnost. Pitanje je samo jesu li zakazali liječnici ili loša priprema, ali činjenica je da se 25 različitih ozljeda pogodilo Milanove igrače.

Ono što je najšokantnije, jest da je 18 igrača ozlijedilo mišić noge, odnosno zadnju ili prednju ložu.

Igrači Milana kombinirano su propustili čak 89 utakmica zbog ozljeda ove sezone, a trenutno je osam nogometaša van stroja.

Ozlijeđeni su Rafael Leao, Noah Okafor, Ismail Bennacer, Malick Thiaw, Pierre Kalulu, Marco Pellegrino, Simon Kjaer i Marco Sportiello.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

To znači da su četiri stopera nedostupna treneru Stefanu Pioliju, koji je ostao samo na jednoj opciji u zadnjem redu, a to je Fikayo Tomori.

Zbog svega toga, bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić morao je igrati stopera prvi put u karijeri protiv Borussije Dortmund.

Čak četvorica nogometaša (Thiaw, Kalulu, Pellegrino i Sportiello) neće igrati do 2024. godine.