SVAKA MU ČAST

Ronaldov potez o kojem se govori; sudac dosudio penal, a onda je Portugalac...

28.11.2023 u 08:53

Bionic
Reading

U ponedjeljak je u Rijadu igrana utakmica 5. kola E skupine azijske nogometne Lige prvaka, a domaćin Al Nassr i iranski Persepolis odigrali su 0:0

Bilo je uzbuđenja u Rijadu, u okršaju domaćeg Al Nassra, za kojeg je Marcelo Brozović odradio svih 90 minuta, i iranskog Persepolisa.

I već u drugoj minuti kineski sudac Ma Ning pokazao je na bijelu točku, nakon što je u 16-ercu gostiju srušen Cristiano Ronaldo.

Međutim, reakcija Portugalca iznenadila je sve. Jer iste sekunde se ustao i sucu mahao prstom da o penalu nema ni riječi.

Sudac nije odmah uočio Ronaldovu sugestiju, te je slavni nogometaš trčao prema njemu kako bi mu i usmeno objasnio da kontakta za najstrožu kaznu nije bilo.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Utakmica je na kraju završila 0:0, a nema sumnje da je ovo fair-play potez karijere Ronalda. Portugalac je teren napustio u 78. minuti nakon što je dobio jedan nezgodan udarac u vrat.

Cijelu situaciju pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore