PORUGALAC NA ODLASKU?

Euforija među hajdukovcima. Iz Saudijske Arabije dolazi jako zanimljiva vijest

28.11.2023 u 10:11

Bionic
Reading

Iako nema direktne veze s Hajdukom, jer radi se o 'spašavanju' karijere 24-godišnjeg Portugalca Jote, rasplet ove situacije sasvim sigurno će se s velikom pozornošću pratiti među navijačima Bilih

Naime, 24-godišnji Jota, koji se za 30 milijuna eura preselio iz Celtica u Al Ittihad te je u tom saudijskom klubu predstavljen s Karimom Benzemom i N'Golom Kanteom, posljednju je utakmicu odigrao još 1. rujna. Skupio je tek pet nastupa u prvenstvu, ali u svima je ulazio s klupe. I jasno - osjeća veliko nezadovoljstvo.

Čak su mu Saudijci nudili prijevremeni raskid ugovora, uz lijepu odštetu, ali na to nije htio pristati.

Sada se pak pojavila opcija da u zimskom prijelaznom roku napusti klub i ode u redove Tottenhama. Jer Spursi su svjesni toga da Ivan Perišić ipak neće duže vrijeme biti spreman za najveće napore te traže adekvatnu zamjenu.

Ono što je također zanimljivo jest da bi Jota mogao otići u Spurse bez odštete.

A sve to otvara vrata Hajduku, jer bi puno jednostavnije i povoljnije mogao dogovoriti dolazak Perišića na Poljud.

Jotin dolazak u London 'gura' i australski trener Ange Postecoglou, s kojim je uspješno surađivao u Celticu.

Oni su dvije sezone proveli u škotskom klubu, a Portugalac je u tom periodu zabio čak 28 golova i dodao 26 asistencija. Trener Tottenhama vjeruje da bi Jota bio dobro pojačanje.

U to su uvjereni i navijači Hajduka. Samo da dobiju Perišića.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'