ambiciozan čovjek

Pique kreće po podvig kojim bi zadivio Španjolsku: Klub iz pete lige uvodi u Ligu prvaka?

12.04.2019 u 18:26

Bionic
Reading

Gerard Pique sa svojom investicijskom grupacijom Kosmos kupio je FC Andorru i ovog petka najavio da klub koji se natječe u petoj španjolskoj ligi želi u budućnosti dogurati do Lige prvaka...

Slavni 31-godišnji stoper odlučio je zaista okrenuti sport naglavačke. Sa svojim investitorima već je otkupio pravo na teniski Davis Cup i od ove godine mu u potpunosti mijenja sustav natjecanja, a želi ostaviti trag i u nogometu nakon završetka karijere.

  • +7
Španjolski nogometaš Gerard Pique Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, kupio je Gerard Pique tijekom ove sezone mali klub FC Andorra koji se ne natječe u andorskom nogometnom prvenstvu, već se pokušava probiti kroz španjolski klupski nogometni sustav.

FC Andorra bila je na rubu propasti prije dolaska spasitelja iz Barcelone, a trenutno se nalazi u regionalnoj katalonskoj ligi, petom rangu natjecanja u Španjolskoj. Unatoč tome, njezin novi vlasnik najavio je bombastičan podvig.

'Svi koji me poznaju znaju da sam ambiciozan i moj je cilj jednog dana u Andori slušati himnu Lige prvaka,' ispalio je Gerard Pique.

Ovaj ponosni Katalonac trebat će mnogo godina da dovede svoj novi klub na željenu razinu, a ako se ikad ostvari njegova ambiciozna ideja, još jednom će potvrditi da je jednako uspješan poslovan čovjek kao i nogometaš...