razočarao publiku

Navijači okrenuli leđa Kaliniću: Nisi zadovoljio, vrijeme je da odeš iz Madrida...

10.04.2019 u 15:22

Bionic
Reading

U velikoj anketi dnevnika Marce čak 86% ispitanika smatra da bi Nikola Kalinić trebao napustiti Atletico ovog ljeta...

Pod vodstvom Diega Simeonea Atletico je možda osvojio mnoge impresivne trofeje te dvaput igrao u finalu Lige prvaka, no ove sezone ostat će tek na tituli iz kolovoza, kada je u finalu europskog Superkupa svladao Real Madrid.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navijači su očekivali više, s obzirom da se finale Lige prvaka igra upravo na njihovom stadionu Wanda Metropolitano 1. lipnja, a njihovi igrači imali su prednost 2:0 protiv Juventusa u osmini finala, no nisu je uspjeli zadržati.

Posljednje razočaranje dogodilo se u derbiju Primere prošlog vikenda kada je Atletico pao na Camp Nouu i praktički se oprostio od titule koja će ponovo pripasti Barceloni.

Zbog tih neuspjeha ugledni dnevnik Marca na svom portalu ponudio je anketu navijačima kluba na temu tko bi trebao ostati, a tko napustiti klub ovog ljeta. Među onima koje simpatizeri Atletica više ne žele u momčadi svakako je Nikola Kalinić za čiji je odlazak glasalo čak 86% ispitanika.

Hrvatski 31-godišnji napadač stigao je prošlog ljeta iz Milana i trebalo mu je vremena da zabije prvijenac sve do prosinca kada je poentirao protiv niželigaša, da bi zatim još jednom bio strijelac u Kupu kralja i dvaput u Primeri i to je bilo sve od njega sve do danas.

Zbog ozljede Diega Coste neko vrijeme dobivao je pristojnu minutažu, no dovođenje Alvara Morate bacilo ga je u drugi plan pa bi se moralo nešto zaista drastično dogoditi da se vrati u milost Diega Simeonea i vjerojatno bi i za njega bilo najbolje da ispuni želju navijačima Atletica i uoči sljedeće sezone potraži novu sredinu...