TURCI TVRDE

Petković od čelnika Dinama tražio da mu olakšaju odlazak: Želim kod Bjelice

03.07.2023 u 14:09

Bionic
Reading

Nenad Bjelica i Trabzonspor u Brdu kod Kranja održat će pripreme za novu sezonu. Na istom mjestu priprema se i Dinamo

Na priprema s Modrima je i reprezentativni napadač Bruno Petković kojeg Nenad Bjelica silno želi dovesti u redove turskog prvoligaša gdje je već stigao Mislav Oršić.

Petković je ušao u zadnju godinu ugovora, njegova želja prelaska u Tursku je jasna, kao i činjenica da Dinamo nema veliki manevarski prostor za odluku.

Zagrepčani žele pet milijuna eura odštete, Turci nude pola od toga, pregovorima se cijena još malo može korigirati, sigurno ne do željene gornje granice za koji Modri tvrde da je jedina isplativa.

Mišljenja su da je ostanak na Maksimiru isplativiji za klub jer s njim Dinamo može profitirati skupljanjem europskih bodova, a to znači i eura. Ipak, ako je igrač ostao pod pritiskom, ako je nezadovoljan, pitanje je od kakve će pomoći biti. A da baš želi u Trabzonspor tvrdi turski Fotomac koji je objavio da je Petković sastao s čelnicima kluba i poručio im da mu olakšaju odlazak u redove Bjeličine momčadi.

'Pusti me. Olakšajte Trabzonsporu. Želim ići kod Bjelice', rekao je Petković prema ovom izvoru.

Odgovor je sve bliži. Dinamo je taj koji puno toga mora odvagati, no ako igrač uistinu želi otići onda je povećanje odštete jedina karta na koju se isplati zaigrati. Niti jedan trener u svojim redovima ne želi imati igrača koji je glavom negdje drugdje, ma koliko se trudio biti profesionalan.