Liga nacija logo sponzori

UZ PORUKU NAVIJAČIMA

Bruno Petković smogao snage i opisao kako se osjeća; posve ga razumijemo...

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 20.06.2023 16:26
  • Objavljeno 20.06.2023 u 16:26
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u finalu Lige nacija ostala je za koračić do prve zlatne medalje. O pobjedniku je odlučeno raspucavanje s bijele točke, a španjolski su igrači u toj igri živaca ostali hladnokrvniji te su pobijedili sa 5:4 (0:0, 0:0)

Doduše, nije raspucavanje samo igra živaca, već i koncentracije, ali i preciznosti, ali sve u svemu - nekad i nije najpravednije. No, nema se što pobjedi Španjolaca zamjeriti, jer i tijekom utakmice bili su za milimetar bliže pobjedi.

Nakon 120 minuta ostalo je 0:0, pa su već spomenuti 11-erci donijeli Furiji pobjedu. U hrvatskim redovima pogotke nisu zabili Lovro Majer i Bruno Petković, a sada je Dinamov napadač na svom Instagram profilu napisao kako se osjeća.

'Nadao sam se drugačijem ishodu, ali bez obzira koliko razmišljao o tome neće se promijenit. Ponosan na ekipu i s odmakom mislim da ćemo svi, uključujući i mene, shvatit da je i ovo veliki uspjeh. Hvala ljudima na porukama potpore ne samo nakon polufinala nego i sada. Iznad svih HRVATSKA ! 🇭🇷 @hns_cff

Njegovu objavu pogledajte OVDJE.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal