zamjena za petkovića?

Dinamo dovodi napadača milanskog Intera; novo pojačanje tek što nije potvrđeno

02.07.2023 u 18:21

Bionic
Reading

Očigledno je da u Dinamu uskoro očekuju kako će u velikom transferu momčad napustiti Bruno Petković te su krenuli u potragu igračem koji će ga zamijeniti. A novog su napadača 'modri' pronašli u milanskom Interu

Sve je očiglednije kako će Bruno Petković ovog ljeta napustiti Dinamo, prvi napadač 'modrih' u pregovorima je s turskim Trabzonsporom, a trener turskog prvoligaša Nenad Bjelica čini sve kako bi klubovi što prije postigli dogovor.

Zbog svega toga je Dinamo krenuo u potragu za novim napadačem, a talijanski mediji javljaju kako ga je pronašao ni manje ni više nego u redovima - milanskog Intera!

La Gazzetta dello Sport tvrdi kako je urugvajski napadač Martin Satriano (22) blizu prelaska u Dinamo! Prema njihovim informacijama 'modri' se za napadača Intera koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Empoliju bore s Parmom koja igra Serie B i francuskim prvoligašem Brestom gdje je bio na posudbi u sezoni 2021./'22.

Satriano je navodno najbliže odluci da ipak izabere Dinamo te bi u Maksimir stigao na jednogodišnju posudbu. Najveći motiv je, naravno, mogućnost igranja u nekom od europskih kupova i to je jak adut hrvatskog prvaka u ovim pregovorima.

'Brest bi ga želio natrag, raspitivala se i Parma, ali najbliže je Dinamu', tvrdi La Gazzetta dello Sport uz napomenu da bi Dinamo po završetku posudbe imao pravo na otkup napadača koji trenutno prema Transfermarktu vrijedi sedam milijuna eura.

Realno, Satriano se prošle sezone baš i nije iskazao u Empoliju, zabio je tek dva gola uz jednu asistenciju u 32 nastupa, dok je u Brestu u 16 utakmica zabio četiri gola.

No, u Dinamu su procijenili da bi Urugvajac bio pojačanje pa talijani tvrde kako ovaj dogovor tek što nije potvrđen.