SPEKTAKL U DUBROVNIKU

Perak uoči Sappa: Nema nervoze, pobjeđujem

15.12.2011 u 15:28

Bionic
Reading

U petak je u Dubrovniku u Sportskoj dvorani u Gospinom polju borilački spektakl 'Noć gladijatora' u kojem će glavnu ulogu imati hrvatski borac Maro Perak koji će pokušati doći do trijumfa protiv američke zvijeri Boba Sappa

Nakon Mirka Filipovića, Maro Perak je drugi Hrvat koji će se naći u ringu sa 170 kilograma teškim Sappom. Amerikanac je stigao u Dubrovnik, a naš predstavnik ga dočekuje spreman.

'Sve je u redu. Nemam nikakvih problema. Pripremljen sam dobro i fizički i psihički. Nema nikakve nervoze', rekao je u uvodu za tportal hrvatski gladijator.

Perak ima impresivan omjer u svijetu MMA-a od 20 pobjeda i tri poraza. Iskustva mu ne nedostaje, ali Sapp je uz Jeffa Monsona zasigurno najzvučnije ime s kojim će ući u okršaj.

'Istina je da je u mojoj karijeri Sapp najatraktivnije ime što se vidi i po zanimanju medija za ovaj meč', pričao je Perak koji ne strahuje od Sappovih najava kako mu sprema iznenađenje.

'Ne bojim se tih priča. Vidjet ćemo što će pokazati u ringu. Čekam ga i ja njemu spremam nekoliko stvari. Prognoza? U MMA-u je sve moguće pa ne želim govoriti kako će završiti naša borba, ali ja vjerujem u svoju pobjedu.'

Koje su ti prednosti u odnosu na Sappa.

'On ima tu težinu, a vidim da se i hvali svojim boksačkim udarcima, ali ja imam brzinu i tehniku pa ćemo vidjeti.'

Perak je nekada bio džudaš, a sada ne može bez MMA-a.

'Tu sam dobio više uzbuđenja. Jednostavno mi je MMA bolji kao sport i kada sam probao zavolio sam ga, i to zauvijek.'

Konačni cilj u karijeri?

'UFC! Volio bi se boriti na toj razini, ali to sve ovisi o menadžerima. Ja mislim da sam već sada dovoljno dobar da uđem u ring s borcima iz te organizacije', završio je Perak.

Inače, izravni prijenos iz Dubrovnika, koji počinje u 19 sati možete pratiti na Fight Channelu (MAXtv).

Perak vs. Sapp