RUŽNA REPUTACIJA

Pepe nakon Lige prvaka pričao o incidentu u El Clasicu

03.04.2014 u 12:20

Bionic
Reading

Portugalski nogometaš Pepe još se jednom nakon utakmice protiv Borussije Dortmund osvrnuo na Sergija Busquetsa i slučaj gaženja koji se dogodio u nedavnom sudaru između Real Madrida i Barcelone...

Podsjetimo, poslije 'el clasica' u kojem je Barcelona slavila s 4-3 pojavile su se fotografije i snimke na kojima se jasno vidi kako je Busquets kopačkom nagazio na glavu Realova braniča koji je u tom trenutku ležao na travi. Iako se čini da je katalonski veznjak nagazio Pepea 's predumišljajem', on sam je nekoliko dana kasnije mrtav-hladan izjavio kako nikakvo gaženje nije postojalo.

Uzrujalo je to Pepea koji je nakon prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka, u kojoj je Real pobijedio Borussiju s 3-0, više govorio o Busquetsu nego o netom završenom dvoboju.

'Nitko ne može biti toliko smiješan da opovrgne gaženje kad postoje fotografije koje dokazuju što se dogodilo. Jedna od čovjekovih vrlina je da bude iskren, da prizna pogrešku i zna kada se treba ispričati', istaknuo je 31-godišnji portugalski reprezentativac.


Na pitanje što bi se dogodilo da je situacija bila obrnuta i da je on nagazio Busquetsa, Pepe je odgovorio:

'Da sam to bio ja, onda više ne bih igrao za Real Madrid. Upravo to mnogi i žele, vidjeti me izvan momčadi. Da sam to ja napravio, ljudi me više ne bi htjeli u Španjolskoj. Čini se da imam reputaciju ubojice, žele me izbaciti. Ali, takve se stvari događaju u nogometu, a ja sam naravno sretan u Madridu.'

Izgledalo je jako ružno