okršaj u srijedu

Pepa Guardiolu jedno benigno pitanje posve izbacilo iz takta: Da, zabit ćemo im 18 golova

09.03.2021 u 19:59

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Cityja ove će srijede od 19 sati na svom stadionu dočekati Southampton. Riječ je o utakmici 33. kola engelskog prvenstva, koju će ova dva kluba odigrati unaprijed

Manchester City na Etihadu dočekuje Southampton u novoj utakmici Premiershipa. 'Građani' su uvjerljivo vodeća momčad, dok su 'Sveci' na 14. mjestu. Međutim, iako je 32 boda razlike, dojam je da je poraz od Uniteda ipak poremetio mir i koncentraciju Pepa Guardiole.

Naime, Španjolac je na jedno pitanje reagirao prilično burno. Southampton je početkom veljače doživio poraz od Uniteda 9:0, ali Guardiola je ipak nahvalio austrijskog trenera Ralpha Hasenhüttla.

'Veliki sam obožavatelj Hasenhüttlovog stila i načina na koji njegova momčad igra. Ne gledam tablicu, gledam njihovu kvalitetu i način na koji igraju. Bit će to još jedan veliki test za moju momčad', rekao je Guardiola.

Ipak, nakon pitanja o Southamptonovom porazu u kojem je primio devet golova i 'misli li na to uoči utakmice', Pep se primio za glavu, a nije mogao suzdržati sarkazam.

'Da, zabit ćemo im 18 golova, završit će 18:0, to će biti konačni rezultat. Kakvo je to pitanje? U redu, United je zabio devet golova, ali igrao je 88 minuta s igračem više. Misliš li da je to šala? Misliš da ćemo zabiti devet ili 18 golova u srijedu? Budimo ozbiljni. Želimo samo pobijediti, ako to uspijemo bit ćemo zadovoljni', zaključio je uznemireni Guardiola.

  • +8
Manchester City - Wolverhampton Wanderers 4:1 Izvor: EPA / Autor: Paul Ellis / POOL