novi problemi u torinu

Paulo Dybala šokirao Juventus uoči derbija; za bivši klub neće imati nimalo milosti

03.03.2023 u 12:39

Bionic
Reading

U nedjelju (5. ožujka, 20.45 sati) Roma i Juventus igraju derbi na Olimpicu, a klub iz Torina je uoči ovog susreta doznao šokantne vijesti vezane uz svog nekadašnjeg igrača koji sad brani boje 'vučice'

Paulo Dybala (29) sedam je sezona bio jedna od najvećih zvijezda Juventusa, a prošlog je ljeta napustio Torino jer mu čelnici 'stare dame' nisu ponudili novi ugovor. Bio je to čudan rastanak jer Dybala je za Juve odigrao čak 293 utakmice i zabio 115 golova te je očekivao malo više poštovanja.

Na kraju je karijeru nastavio u redovima Rome te je pod vodstvom Josea Mourinha ove sezone odigrao 24 utakmice i zabio 12 golova.

Dybala s nestrpljenjem čeka gostovanje bivših mu suigrača u Rimu, a u međuvremenu je odlučio još malo 'podgrijati' strasti uoči derbija.

Naime, otkriveno je kako mu Juventus duguje novac, oko 3,7 milijuna eura zaostalih plaća za 2021. godinu, a Dybala je odlučio s cijelom pričom izaći u javnost.

'Činjenica je da mi Juventus duguje gotovo četiri milijuna eura za plaće iz 2021. godine. Zadnji rok za uplatu im je do početka travnja, a ako se to ne dogodi moji će odvjetnici pokrenuti tužbu i prisilnu naplatu dugovanja. Cijelo vrijeme pokušava izbjeći taj scenarij, ali vremena je sve manje, a iz Juventusa ne reagiraju', otkrio je Dybala.

  • +14
Cremonese - Roma, Serie A, 28.2.2023. Izvor: EPA / Autor: SIMONE VENEZIA

S druge strane, u Juventusu su se nadali da će Dybala oprostiti taj dug bivšem klubu, navodno su to od njega nekoliko puta i tražili, ali je on to odbio. Nije imao milosti za bivši klub koji se nalazi u teškoj situaciji, Juventusu su oduzeti bodovi, a i dalje je pod istragom zbog financijskih malverzacija, dok je dug kluba veći od 300 milijuna eura.

I da, nije Dybala jedini koji tuži klub zbog neisplaćenih plaća, tu je i Cristiano Ronaldo kojem 'stara dama' duguje čak 20 milijuna eura. I CR7 je najavio tužbu...