počastio ih je

Leo Messi na darove za suigrače iz argentinske reprezentacije potrošio više od 200.000 eura

02.03.2023 u 13:15

Bionic
Reading

Argentinci su na SP-u u Katru osvojili titulu svjetskih prvaka, a Leo Messi proglašen je za najboljeg igrača. Bio je to jedini trofej koji mu je nedostajao u karijeri pa je suigrače, članove stručnog stožera i pomoćno osoblje reprezentacije odlučio počastiti posebnim darovima

Kapetan argentinske nogometne reprezentacije Leo Messi naručio je 35 komada posebno izrađenih iPhone 14 mobitela s pozlaćenim maskama za svoje suigrače i članove stručnog stožera koji su mu pomogli da osvoji SP u Katru!

'Leo nije samo najbolji igrač svih vremena, već i jedan naših od najvjernijih kupaca. Javio nam se nekoliko tjedana nakon finala Svjetskog prvenstva i rekao da želi poseban dar za sve igrače i članove tima kako bi im zahvalio za ovu nevjerojatnu pobjedu. No, nije želio uobičajene darove ili satove. Pa sam predložio zlatne iPhone s ispisanim imenima na njima i svidjela mu se ideja', rekao je izvršni direktor IDESIGN GOLD-a Ben Lyons.

Naručio je 35 zlatnih iPhonea, a Messi je sve platio nešto više 200.000 eura. Na zlatnim je mobitelima otisnut grb Argentinskog nogometnog saveza, tri zvijezde koje predstavljaju sve osvojene Mundijale uz dodatan natpis uz titulu iz 2022. godine, a svaki je personaliziran imenom igrača i brojem dresa iz reprezentacije.

Messi je u prosincu s Argentinom prvi put u karijeri osvojio Svjetsko prvenstvo, gdje je proglašen najboljim igračem turnira. Dobio je i nagradu za najboljeg igrača svijeta za 2022. godinu u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).