odlučio je kockati se...

Paul Pogba donio je riskantnu odluku; zbog toga je odmah zaratio s čelnicima Juventusa i svi se sad pitaju što mu je to trebalo?

03.08.2022 u 10:49

Bionic
Reading

Francuski nogometaš Paul Pogba (29) odlučio je ne ići na operaciju koljena te će se osloniti na odmor i rehabilitaciju kako bi se spremio za nastup s francuskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Kataru krajem godine, donose talijanski mediji

Veznjak Juventusa Paul Pogba (29) ozlijedio je meniskus na jednom od prvih treninga s novim klubom krajem prošlog mjeseca dok su bili na turneji u Los Angelesu.

Da ode na operaciju koljena, Pogba bi sasvim sigurno propustio SP u Kataru od 21. studenog do 18. prosinca. Zato se Pogba, koji je do sada odigrao 91 utakmicu za francusku reprezentaciju, odlučio uza 'konzervativnu terapiju'.

Talijanski Tuttosport javlja da se takav režim sastoji od tri tjedna vježbanja u teretani i na bazenu, a zatim dva tjedna individualnog rada. Ako sve bude kako treba, Pogba će se vratiti na teren na vrijeme da se pripremi za SP na kojem Francuska prvu utakmicu igra protiv Australije 22. studenog.

Francuski sportski list L’Equipe piše da u Juventusu nisu zadovoljni odlukom francuskog nogometaša da se podvrgne 'konzervativnoj terapiji' jer su htjeli da ode na operaciju, propusti SP i bude spreman za drugi dio sezone.

Paul Pogba se ovog ljeta kao slobodan igrač vratio u Juventus nakon šest sezona provedenih u Manchester Unitedu.