zvučno pojačanje

Igor Tudor u Marseille dovodi zvijezdu Intera; čileanski napadač zarađivat će tri milijuna eura na godinu

02.08.2022 u 10:20

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde kako se Inter uspio riješiti proslavljenog čileanskog napadača Alexisa Sancheza (33) koji će karijeru nastaviti u redovima Marseillea kojeg vodi Igor Tudor

Igor Tudor odlučio je dodatno pojačati napadačku liniju svoje momčadi kako bi njegov Marseille bio konkurentan u Ligi prvaka i domaćem prvenstvu.

Talijanski mediji tvrde kako na Velodrome stiže čileanski napadač Alexis Sanchez (33) koji je raskinuo ugovor s milanskim Interom. Naime, na San Siru su ga se pod svaku cijenu željeli riješiti, pa su mu za raskid ugovora platili četiri milijuna eura. Tako je Sanchez kao slobodan igrač mogao potražiti novi klub.

I nije morao dugo čekati jer stigao je poziv iz redova francuskog doprvaka. Sanchez se brzo dogovorio, talijanski mediji tvrde da je potpisao ugovor na dvije godine te da će u Marseilleu zarađivati tri milijuna eura po sezoni!

Alexis Sanchez je u karijeri igrao za River Plate, Udinese, Barcelonu, Arsenal, Manchester United, a od 2019. godine je u Interu. Za 'nerazzurre' je u tri sezone odigrao 109 utakmica i zabio 20 golova, osvojio prvenstvo i Kup te igrao finale Europske lige. 

Svi su složni da će iskusni napadač biti pojačanje za Tudorovu momčad, Sanchez je igrao za najveće europske klubove, ima stotine jakih utakmica 'u nogama' i sigurno će pronaći mjesto u momčadi Marseillea.