INTER MISLI OZBILJNO

Pao Dragovoljac, dva remija u Zagrebu

15.04.2011 u 20:09

Bionic
Reading

Čak tri dvoboja 25. kola Prve HNL odigrana su u petak, a od šest takmaca, jedino je zaprešićki Inter okusio slast pobjede

Momčad Ilije Lončarevića je u Zaprešiću dočekala preporođeni Hrvatski dragovoljac koji nije poražen u zadnjih sedam kola. U prvom dijelu golova nije bilo, no u nastavku su žuti posložili redove i nakon 30 minuta nastavka poveli sa 3:0 (Trajkovski 57, Oršić 73, Budimir 74). Dragovoljci su u završnici podsjetili zašto nisu poraženi od kraja studenog, ali golovi Grgića i Kukoča nisu im donijeli više od poraza rezultatom 3:2.

Zagreb i Varaždin u Kranjčevićevoj su odigrali 2:2, a junak domaćih bio je dvostruki strijelac Ivan Krstanović. Prvi gol zabio je s kreča u zadnjoj minuti prvog dijela, no poletni mladi Varaždinci su preokrenuli rezultat. Glavina je izjednačio, iskusni Vugrinec postavio 2:1, no 'pjesnike' je Krstanović spasio minutu prije kraja.

Lokomotiva i Rijeka su odigrali bez golova u dvoboju u kojem je domaćin imao više inicijative, ali je i četvrti dvoboj u nizu ostala bez postignutog gola.

Inter je četvrtom pobjedom u zadnjih pet kola opet došao na treće mjesto HNL-a, preskočivši Split koji sutra gostuje u Osijeku.