MISTERIOZNA BOLEST

Panika u Dortmundu; Götze je bolestan, a ne znaju što mu je

27.02.2017 u 20:26

Bionic
Reading

Zvijezda Borussije Dortmund i njemačke nogometne reprezentacije Mario Götze ove sezone ima velikih problema s ozljedama. Sad su mu klupski liječnici zabranili bilo kakvu fizičku aktivnost jer ne znaju što mu je!

Pamtit će se taj 13. srpnja 2014. godine. Igrala se 113. minuta finala Svjetskog nogometnog prvenstva kad je zabljesnuo Mario Götze (24),zabio je protiv Brazila i 'elfu' donio naslov svjetskog prvaka.

Od tada Götzeu ne cvjetaju ruže, konstantno je imao problema s ozljedama i formom, a potom se prošlog ljeta iz minhenskog Bayerna vratio u matičnu Borussiju. Zaredale su ozljede, pa je Götze ove sezone odigrao samo 16 utakmica u svim natjecanjima. Istegnuća mišića bila su 'konstanta', pa problemi s koljenom, preponama...

Nakon detaljnih i višemjesečnih pregleda liječnici su zaključili kako ga muče stanovite 'nepravilnosti u metabolizmu' te su mu odmah zabranili bilo kakav tjelesni napor. Do daljnjeg Mario Götze mora strogo mirovati dok se ne otkrije što mu je. Neki liječnici sumnjaju i na neku od autoimunih bolesti, no ne žele brzati sa zaključcima.

'Nadamo se da će se Mario iz ovoga vratiti još jači. Ima punu podršku svih u Borussiji Dortmund, učinit ćemo sve kako bismo mu olakšali ovaj period oporavka', kazao je sportski direktor 'žuto-crnih' Michael Zorc.