otočki mediji pišu

Panika u Barceloni! Pojavio se klub koji može platiti Messija

20.08.2017 u 14:37

Bionic
Reading

Pred katalonskim velikanom teški su dani. Prodaja Neymara očito je donijela nemir na Nou Camp, jer i s gomilom novca (222 milijuna eura) ne mogu nagovoriti igrače koje bi htjeli - na dolazak. Ni igra momčadi nije blistava, a uz sve to i Real ih dva puta dotukao

A sada Barceloni prijeti najveći udar.

Naime, otočki mediji raspisali su se kako će Manchester City aktivirati otkupnu klauzulu i sa 300 milijuna eura krenuti po Lionela Messija.

  • +14
Lionel Messi - jedan od najvećih nogometaša svih vremena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ukoliko se ostvare pisanja otočkih medija i City uistinu krene po Messija, Argentinac će biti na velikom iskušenju te će se vidjeti je li uistinu toliko lojalan katalonskom klubu, s kojim je ostvario sve svoje snove.

Messi još nije produžio ugovor i nije poznato kada će i hoće li ga uopće produžiti. I Zato Messijev bivši trener, Pep Guardiola pozorno osluškuje stanje u kalatonskoj prijestolnici.

Špekulira se da je Messi nezadovoljan načinom na koji Josep Maria Bartomeu vodi klub. Također, ljute ga i krive procjene pri dovođenju igrača, a nezadovoljan je prodajom Neymara.

Dakle, Manchester City ima razloga nadati se da bi Messi mogao promijeniti sredinu i napustiti klub s kojim je osvojio 30 naslova.