guštaju u parizu

Evo kako je PSG iskoristio Neymara da bi se narugao Barceloni

17.08.2017 u 11:24

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida osvojili su španjolski Superkup, a nakon uvjerljive pobjede na Nou Campu (3:1), Luka Modrić, Mateo Kovačić i društvo upisali su i pobjedu na svom stadionu 2:0

I kako je Real izgledao uvjerljivo, toliko je Barcelona izgledala smušeno. Novi trener katalonaca Ernesto Valverde očito će imati problema s pronalaskom prave i adekvatne zamjene za Neymara, koji je ovog ljeta prodan za rekordnih 222 milijuna eura PSG-u.

  • +14
Real Madrid - Barcelona (uzvratna utakmica Superkupa) Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

No, iako ovaj transfer nema veze s pobjedom Reala, u PSG-u se naslađuju porazu Barcelone jer zna se da je Neymarov transfer bio pod znakom pitanja, ali i da se brazilski nogometaš od katalonskog kluba nije oprostio na najljepši način.

Navodno su mu u Barceloni uskratili isplatu 26 milijuna eura bonusa te mu uskračivali dozvolu za transfer. Sve je to izazvalo ovakvu reakciju Neymara i PSG-a koji su po društvenim mrežama u pravom smislu riječi trolali Barcelonu. Jer kako drukčije objasniti fotografiju nasmijanog Neymara uz emoji 'smile' objavljenu u ponoć i 19 minuta, dakle tijekom drugog poluvremena kada je bilo jasno da Barcelona ne može zabiti još četiri gola.