psg u problemima

Panika na Parku prinčeva; trojica Argentinaca partijala na Ibizi pa su se u Pariz vratili zaraženi

31.08.2020 u 22:27

Bionic
Reading

Francuski nogometni prvak PSG objavio je kako su neki prvotimci u izolaciji zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom

PSG nije, poštujući liječničku tajnu, objavio imena dvojice dotičnih igrača, no prema pisanju L'Equipea, to su argentinski nogometaši Angel Di Maria i Leandro Paredes.

'Njihovo zdravstveno stanje je vrlo umirujuće i nalaze se pod odgovarajućem zdravstvenom protokolu', poručili su s Parka prinčeva. U L'Equipeu tvrde kako se u samoizolaciji nalazi i treći Argentinac, napadač Mauro Icardi.

Sva su trojica bila na odmoru na španjolskom otoku Ibiza, koji se smatra jednim od najvećih žarišta novih infekcija koronavirusom. Na Parku prinčeva je zavladala panika jer PSG počinje novu sezonu već u četvrtak 10. rujna gostovanjem kod Lensa i navedeni trojac sigurno neće konkurirati za taj susret.

U isto se vrijeme oglasio i španjolski klub Real Sociedad objavivši kako je na COVID-10 pozitivan i David Silva.

Bivši dugogodišnji član Manchester Cityja bio je pozitivan na drugom testu nakon dolaska u Španjolsku nakon što je prvi test obavljen prije tri dana bio negativan.

  • +96
PSG - Bayern, finale Lige prvaka Izvor: EPA / Autor: Miguel A. Lopes / POOL

'Tijekom ovih prvih sati u San Sebastianu David Silva nije imao priliku pozdraviti svoje nove kolege. Igrač je već izoliran i u svakom je trenutku bio asimptomatičan. Slučaj je prijavljen nadležnim zdravstvenim tijelima', poručili su s Anoete.

Dan ranije klub je objavio i kako je Mikel Oyarzabal također, pozitivan.

Oyarzabal je u nedjelju objavio da mora u samoizolaciju te da će propustiti utakmice Lige nacije sljedeći mjesec protiv Njemačke i Ukrajine.