NOGOMETNO PROKLETSTVO

Palac u usta, lopta ispod dresa i dva prsta u zrak, a slavne osobe u strahu; kad on zabije netko umre...

07.09.2018 u 14:52

Bionic
Reading

U susretu skupine 4 Lige B Wales je u Cardiffu pružio sjajnu predstavu protiv Irske te slavio 4:1, a pozornost je privukao Aaron Ramsey

Domaćin je već u prvom poluvremenu zabio tri gola, a strijelci su bili Tom Lawrence (6), Gareth Bale (18) i Aaron Ramsey (37). U drugom dijelu pogodak je postigao i Conno Roberts (55), dok je utješni pogodak za goste zabio Shaun Williams (66).

Najviše pozornosti privukao je pogodak Arsenalovog nogometaša Ramseyja koji je nakon gola stavio palac u usta i loptu ispod dresa te je tako simbolizirao rođenje djeteta, ali mnogima nije bilo jasno zašto je podigao dva prsta u zrak.

Nešto kasnije oglasio se slavni igrač koji je pojasnio da sa svojom životnom suputnicom očekuje blizance. Zaista lijepa vijest!

A sad jedna ubojita stvar vezana uz Velšanina. Kad on zabije, sve slavne ličnosti svijeta se tresu. Naime, od 2011. nogometnim svijetom kruži 'Ramseyjevo prokletstvo!

  • +2
Wales - Irska, Liga nacija - 1. kolo, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: N. N.

Britanski novinari zaključili su da kada ovaj igrač sredine terena pogodi mrežu negdje u svijetu umre slavna ličnost. Sve je započelo s liderom terorističke skupine Al Qaida Osamom bin Ladenom 2011., a smrtonosni niz nastavio se s osnivačem Applea Steveom Jobsom, libijskim vođom Muammarom Gaddafijem, američkom pjevačicom Whitney Houston, holivudskim glumcem Paulom Walkerom, pjevačem Davidom Bowiejem, pripisuje mu se i samoubojstvo glumca Robina Williamsa...

I tako dalje! Srećom, Ramsey ne zabija često, ali kad se to dogodi nitko ne želi biti poznat.

Wales - Irska 4:1 Izvor: Društvene mreže