NE IZGLEDA DOBRO

Ozljeda Cristiana Ronalda za vrijeme dvoboja sa Srbijom rastužila Portugalce i izazvala paniku u Juventusu

25.03.2019 u 22:02

Bionic
Reading

Na kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2020. između Portugala i Srbije (1:1) ozlijedila se najveća zvijezda Cristiano Ronaldo

Nije prošlo ni pola sata, a Ronaldo se kod jednog sprinta uhvatio za ložu desne noge. Izašao je s terena, sjeo na travnjak, skinuo kapetansku traku i zatražio zamjenu.Umjesto njega ušao je Pizzi.

Ozljeda Ronalda nije samo veliki šok za Portugal nego su te scene zasigurno izazvale paniku u Juventusu, jer 'staru damu' očekuju važni dvoboji četvrtfinala Lige prvaka s Ajaxom.

Juventus od 1996. traži trijumf u tome natjecanju, zato je doveo Ronalda pa svi čekaju da se obave liječnički pregledi, utvrdi težina ozljede te da postane poznato koliko će Portugalac izbivati s terena. Prva utakmica između Ajaxa i Juventusa je u Amsterdamu 10. travnja.

  • +5
Kvalifikacije za Euro, Portugal - Srbija, EPA Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MARIO CRUZ/EPA

Dodajmo da je utakmica između Portugala i Srbije završila 1:1. Gosti su poveli golom Tadića iz penala u sedmoj minuti, a Danilo je zaslužan za bod domaćina, jer je bio precizan u 42. minuti. Portugal je i oštećen, nije mu sviran kazneni udarac u 72. kada je lopta u ruku pogodila Rukavinu.

O utakmicama kvalifikacija odigranima u ponedjeljak više čitajte OVDJE.