OD PETKA DO NEDJELJE

Ovog vikenda gledajte četiri utakmice MAXtv Prve lige

11.08.2011 u 15:54

Bionic
Reading

Nakon okupljanja reprezentacije i testa u Dublinu, središte pozornosti ljubitelja nogometa vraća se na utakmice MAXtv Prve lige

Ovog vikenda, od petka do nedjelje, gledatelji će moći uživo pratiti čak četiri utakmice. Već u petak na rasporedu je dvoboj jedinog hrvatskog predstavnika u europskim natjecanjima, Dinama te Karlovca. U Rijeci će igrati dvije financijski izmučene ekipe, s time što se Rijeka na taj problem već navikla i momčad se, što se vidjelo prošlog tjedna u Splitu, s time zna i nositi. Varaždinci, pak, iz dana u dan ostaju bez igrača i pitanje je tko će još do subote dići sidro.

Nakon tri uzastopna poraza, što u Europi, što u domaćem prvenstvu, Hajduk se osokolio pobjedom protiv Rijeke. Istra je pak prošlog vikenda upisala prvu ovosezonsku pobjedu, ali upitno je koliko je gostovanje kod Lučkog pokazatelj vrijednosti Pamićeve momčadi.

Derbi kola, barem prema pozicijama na tablici, trebao bi biti nedjeljni ogled Osijeka i Splita. Bilićeva momčad, ali ne Slavenova, već Vladina, u prošlom je kolu, na krilima iskusnog Marka Babića, pregazila Zagreb. Bio je to nogomet pun šarma, atraktivnih poteza i golova, pa će Katalinić, Križanac, Vitaić i društvo na u Parku mladeži imat težak posao. 'Radnici' iz Splita u prošlom su kolu upisali prvu pobjedu protiv Karlovca, što je znak da su i poraz od Fulhama već zaboravili. 

12. kolovoza, petak
Dinamo - Karlovac (pročitajte detaljnu najavu) - PPV ArenaSport 2 ili 3, 20 sati

13. kolovoza, subota
Rijeka - Varaždin  (pročitajte detaljnu najavu) - Osnovni paket, ArenaSport, 19 sati

Istra 1961 - Hajduk (pročitajte detaljnu najavu) - PPV i Sportski paket, ArenaSport 2 ili 3, 21 sat

14. kolovoza, nedjelja
Split - Osijek  (pročitajte detaljnu najavu) - 20 sati