MAXTV UVERTIRA

Karlovac u potrazi za čudom u Maksimiru

11.08.2011 u 16:41

Bionic
Reading

Televizijski vikend MAXtv Prve lige ovoga vikenda otvaraju Dinamo i Karlovac

Aktualni prvak u uvodnom dijelu sezone nije imao problema s bojem na dvije fronte, Dinamo posao odrađuje bez greške i na europskom i na domaćem planu. Dapače, u prvenstvu vratar Kelava još nije primio nijedan gol.

'Modri' su upisali tri identične (2:0) pobjede, dok je Karlovac nakon uvodnog preokreta protiv Istre u zadnja dva kola ostao bez bodova i nalazi se u vrlo opasnoj zoni.

Domaći strateg Jurčić ne može računati na kapetana Badelja (vrpcu bi trebao ponijeti Sammir) i Tomečaka te na neoporavljenog Kramarića, a aktualna forma u prvi plan gura napadača Antu Rukavinu.

'Još nisam u top formi, ali velika minutaža mi donosi sigurnost. Neću se opustiti, još moram poboljšavati napadački instinkt te podići fizičku razinu', kaže Ante koji je s tri gola najbolji ligaški strijelac Dinama.

I Domagoj Vida ne gleda prema Malmöu:

'Nema preskakanja, Karlovac ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno. Moramo nastaviti pobjeđivati, te podizati formu i samopouzdanje.'

Karlovčani su na isteku pretprošle sezone uzeli bod Dinamu, kojemu je i tada na klupi sjedio Jurčić, dok su u preostala tri ligaška ogleda Dinamovci slavili. Novi bod bio bi pun pogodak za društvo s Korane, ali za takav pothvat trebat će odigrati utakmicu sezone i usto imati i sreću na svojoj strani.