LICITIRANJE POČELO

Ovo su razlozi zašto Rebić vrijedi više od pet milijuna eura!

24.08.2013 u 17:34

Bionic
Reading

Pet milijuna eura niti u kojem slučaju niti pretjerana cifra za mladića koji ima sve predispozicije postati vrhunski napadač – mišljenje je koje prevladava o Anti Rebiću

U posljednje vrijeme, ponude pljušte za novopečenog hrvatskog reprezentativca Antu Rebića, a s našeg smo community portala Tribina.hr dobili mišljenja koliko on vrijedi te koja bi mu bila dobra destinacija:

Mišljenja o skorom odlasku Ante Rebića s portala Tribina.hr


'Da je kojim slučajem Rebić član Dinama i pod paskom Mamića, ovaj ne bi želio ni pričati o njegovom možebitnom transferu ispod cifre od deset milijuna eura. Samim time, Žužul bi bio lud kada bi ga dao ispod pet milijuna jer takav mladi igrač prepun potencijala i talenta koji dokazuje i to konstantno, zaslužuje takvu cijenu. Iako nema garancije da će Rebić postati svjetska zvijezda isto je tako nema ni za koga u njegovoj dobi. Ali ako se nastavi razvijati ovim tempom i na ovaj način, pred njim je zvjezdana karijera neovisno gdje otišao. I možda će na kraju onaj koji ga kupi i koji isprsi pet miliona reći: 'dobili smo ga za sitniš!' – mišljenja je korisnik verce48.

I doista, po konstatnim ispitivanjima vrijednosti igrača, Ante Rebić trenutačno zauzima visoko drugo mjesto na ljestvici vrijednosti igrača MAXtv Prve lige, a pri tome treba imati na pameti da je daleko mlađi od svih drugih u top 5. Na tom je tragu bio i korisnik vudjan21:

'Cijena od 5 milijuna eura naravno da nije pretjerana. Realno je za očekivati da on napravi i veći transfer od toga. Rebić već sad sa svojih 19 godina nosi status jednog od najboljih napadača naše lige, a svojim igrama i golovima zaslužio je poziv među Vatrene, koji je opravdao sjajnim golom protiv 'slabašnog' Lihtenštajna. Naravno treba i spomenuti njegove odlične igre na U20 Svetskom prvenstvu gdje je u 4 utakmice postigao 2 pogotka i jednu asistenciju'.

Rebić spada u sam vrh igrača MAXtv Prve lige


Ako Fiorentina i poveća ponudu na 5 milijuna (koliko i traži Žužul) mora se postaviti pitanje je li Italija ono što Ante želi? Naši se igrači i nisu baš u posljednje vrijeme proslavljali tamo - sjetimo se Vukušića, ali i Livaje koji se iz Intera preselio u Atalantu kako bi dobio ponešto minutaže. Istina, Radošević se dobro snalazi u Napulju i očekujemo ga u prvim postavama uskoro. Kad pogledamo sveukupno, za Rebića je najbolja Premier Liga jer odgovara njegovom načinu igre. Brzi, atraktivan nogomet kojeg u tolikoj mjeri nema u Italiji – misli korisnik GloomY.

Ako želite sudjelovati u ovoj ili drugim nogometnim raspravama, učinite to na našem portalu Tribina.hr