rizik prevelik

Težak udarac za Argentinu: Zbog prijetnji otkazana generalna proba za SP u Rusiji!

06.06.2018 u 09:02

Bionic
Reading

Argentinska nogometna reprezentacija ipak neće odigrati prijateljsku utakmicu protiv Izraela u Jeruzalemu ovog vikenda, nakon što se iz političkih razloga podigla velika prašina oko ovog susreta...

'Navijači trebaju zapaliti fotografije i dresove Lionela Messija ako će zaigrati protiv Izraela. On je velik simbol i zato ćemo ga 'napasti' na osobnoj razini, pozvati na paljenje dresova i fotografija te ga se odreći', prijetio je predsjednik Palestinskog nogometnog saveza Jibril Rajoub uoči utakmice u Jeruzalemu.

  • +3
Prijateljska utakmica: Španjolska - Argentina Izvor: Pixsell / Autor: N.N.

Odnosi Izraela i Palestine iznimno su napeti u posljednje vrijeme pa je pritisak na Argentincima bio ogroman da otkažu generalnu probu za SP u Rusiji i požale što su dogovorili put u Jeruzalem.

To se i dogodilo, a Gonzalo Higuain bio je taj koji je otkrio da Argentinci neće putovati na riskantno putovanje.

'Donijeli su dobru odluku,' kaže napadač Juventusa.

Očekuje se da će Argentina umjesto protiv Izraela odigrati pripremnu utakmicu u Barceloni protiv zasad nepoznatog protivnika.

'Sportske i moralne vrijednosti osigurale su pobjedu i pokazan je crveni karton Izraelu kroz otkazivanje utakmice,' likuje na kraju palestinski predsjednik Saveza Rajoub.