PONESTAJE IZBORA

Panika u Realu: Još jedan trenerski velikan odbio preuzeti madridski klub!

05.06.2018 u 14:02

Bionic
Reading

Talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Massimiliano Allegri odbio preuzeti Real pa klub iz Madrida polako ostaje bez pravih opcija u potrazi za novim trenerom...

Podsjetimo, Zinedine Zidane iznenadio je upravu aktualnog trostrukog prvaka Europe odlaskom s klupe nakon osvajanja Lige prvaka, a Real ima velikih problema tražeći mu zamjenu.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Naime, prva želja uprave bio je Mauricio Pochettino, no predsjednik Spursa Daniel Levy ne želi ni čuti o puštanju argentinskog stručnjaka. Madridski klub već se natezao s Tottenhamom oko Modrića te Balea i ne želi to ponovo prolaziti.

Joachim Löw također se isključio iz borbe za vruću madridsku klupu, a dnevnik Gazzetta dello Sport otkrio je kako je i Massimiliano Allegri ovih dana odbio Real i odlučio ostati još jednu sezonu na čelu Juventusa.

Allegri iz obiteljskih razloga želi ostati u Italiji, gdje osvaja dvostruke krune iz sezone u sezonu, a nakon Juventusa sanja o preuzimanju talijanske reprezentacije.

Real je tako ostao bez tri najveće želje u potrazi za budućem trenerom i ima sve manje opcija. Ne pomaže to što je PSG ugrabio Tuchela, Arsenal Emeryja, a Napoli Ancelottija tjedan dana prije Zidaneove loše tempirane ostavke. Bivši trener Napolija Maurizio Sarri u ovom trenutku sve bolje kotira, a slobodan je i Arsene Wenger, no sigurno će se pojaviti i neka nova domaća španjolska imena među kandidatima sljedećih dana...