SCHUMI U 'PAKLU'

Ovo je video snimka koju smo jedva dočekali!

28.05.2013 u 16:39

Bionic
Reading

Michael Schumacher odradio je prije tjedan dana demonstracijski krug na legendarnoj Nurburgring Nordschleife stazi, a sada se konačno pojavio i onboard video

Sedmerostruki F1 prvak imao je priliku u Mercedesovom F1 bolidu juriti 21km dugačkom superopasnom stazom koja je davno dobila nadimak 'zeleni pakao', a u kalendaru Formule 1 je već dugo nema zbog toga što ne zadovoljava ni minimum sigurnosnih uvjeta.


Cijeli spektakl u režiji Mercedesa odvijao se za vrijeme vikenda u kojem se vozila '24 sata Nurburgringa' utrka, na kojoj je također pobijedila Mercedesova posada. Schumi je iskušao legendarnu stazu, a tjedan dana kasnije pojavio se onboard video koji smo s nestrpljenjem čekali, no on nam jasno otkriva da slavni 44-godišnjak nije vozio na rubu, već se 'penzionerski' provezao stazom, za razliku od Nicka Heidfelda u bolidu BMW-a prije nekoliko godina.


Ipak, Schumacherovi fanovi nisu bili pretjerano razočarani njegovom demonstracijom, svjesni da njihov ljubimac više nema što za dokazivati i da je vožnja na 'sve ili ništa' stvar prošlosti, nego što ostaje mlađima, poput Sergija Pereza ili Romaina Grosjeana..