što će reći bešiktaš?

Ovo je puno ozbiljnija ponuda od Liverpoolove; očito jako žele Domagoja Vidu

24.07.2018 u 08:43

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida, koji je na netom završenom Svjetskom prvenstvu svojim igrama privukao veliku pozornost, ovog ljeta bi se mogao preseliti iz Bešiktaša u neki od velikih europskih klubova. Sada se s ponudom javio i Arsenal

Nakon odličnih nastupa u Rusiji Domagoj Vida postao je vrlo tražen nogometaš. Posljednje vrijeme vezalo ga se uz Everton i Liverpool, ali engleski mediji prenose da se sada u utrku uključio i Arsenal, koji je već poslao ponudu za njega.

Navodno, čelnici londonskog kluba žele dovesti pojačanje u obrani i vjeruju da je Vida pravo rješenje. Topnici su spremni platiti oko 25 milijuna eura za njega, što je za nekoliko milijuna više od onog što su voljni platiti klubovi iz Liverpoola.

Arsenal je u finišu prošle sezone ostao bez Koscielnog i Mustafija koji su zadobili ozbiljne ozljede i jasno je da im hitno trebaju pojačanja u zadnjoj liniji.

U dosadašnjem dijelu prijelaznog toka Unai Emery je, što se tiče defanzive, doveo Sokratisa Papastathopoulosa i Stephana Lichtsteinera.

  • +5
Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL
  • +58
Doček Domagoja Vide u Donjem Miholjcu Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX