ODLAZAK

Ovo je prava istina zašto je Željko Sopić iznenada napustio Dinamo

09.11.2016 u 09:00

Bionic
Reading

Nove promjene u Dinamu. Željko Sopić više nije član stručnog stožera prve momčadi hrvatskog prvaka

U Maksimirskoj 128 uvijek je zanimljivo. Podsjećamo, Dinamo je ove sezone ostvario lude transfere (Pjaca, Rog, Eduardo...), ali to je počelo utjecati na rezultat, u Ligi prvaka najskuplja hrvatska momčad bilježi poraz za porazom, u prvenstvu više nije neprikosnovena nego gleda u leđa Rijeci (šest bodova), a u Kupu se teškom mukom provukla u četvrtfinale preko slabašnog trećeligaša Bjelovara.

Još u rujnu Dinamo je prekinuo sa Zlatkom Kranjčarom, sastav je privremeno vodio Željko Sopić dok kormilo 'modrih' nije preuzeo bugarski stručnjak Ivajlo Petev.

Petev je krenuo s promjenama u stručnom stožeru, ali je zadržao uza se Sopića. No njihova suradnja trajala je 40-ak dana.

Naime, Sopić je napustio Dinamo. Iako bi mnogi mogli zaključiti kako je možda razlog nezadovoljstvo, sada već bivši trener Dinama je to demantirao za Večernji list.

'Takva konstrukcija notorna je laž! S Petevom sam imao odličan odnos, a jedini je razlog za moj odlazak to što se želim odmoriti. Četiri i pol godine stalno sam u pogonu, od Rudeša preko druge momčadi Dinama do asistiranja u prvoj momčadi. Jednostavno, čovjek u nekom trenutku osjeti zasićenje i potrebu da se makne', kazao je Sopić.

Cijeli članak pročitajte OVDJE