stvarno je široke ruke

Ovo je jurilica vrijedna 9.5 milijuna eura kojom se Ronaldo počastio nakon što je donirao 3.8 milijuna eura zaposlenicima Juventusa

28.03.2020 u 13:40

Bionic
Reading

Igrači Juventusa samoinicijativno su odlučili kako će se odreći dijela svojih plaća. Tu su odluku javili čelnicima kluba nakon zajedničkog telefonskog sastanka kojeg su inicirali kapetan Giorgio Chiellini, Gigi Buffon i Cristiano Ronaldo

Sam Cristiano Ronaldo, koji na godinu zarađuje 31 milijun eura, odrekao se 3.8 milijuna eura. Tim novcem je omogućio klubu isplatu plaća svim zaposlenicima te ih tako izravno spasio mogućeg otkaza.

Ronaldo, koji je u samoizolaciji na rodnoj Madeiri gdje se brine za majku Dolores koja je nedavno doživjela moždani udar, već se poprilično angažirao u borbi s koronavirusom. Među prvima je donirao velike količine medicinske opreme bolnicama u Portugalu, a izravno je uključen i u nabavku dodatnog broja toliko neophodnih respiratora.

A nakon što se toliko 'istrošio' angažmanom u humanitarnim akcijama, odlučio je sam sebe počastiti novim 'igračkom'. Da, Cristiano Ronaldo ni u najtežim danima pandemije koronavirusa ne odustaje od svog najvećeg 'poroka' - skupih i ekskluzivnih jurilica.

Tako je postao jedan od deset sretnika na cijelom svijetu koji će u svom vlasništvu imati prestižni model Bugatti Centodieci!

  • +24
Bugatti Centodieci Izvor: Promo fotografije / Autor: Bugatti

Naime, Ronaldo je poznat kako veliki obožavatelj Bugattija. U garaži već ima dva komada - Bugatti Chiron i Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse - čeka isporuku još jednog modela - Bugatti Voiture Noire - a ovaj četvrti je navodno naručio i dobit će ga tek krajem sljedeće godine.

  • +13
Bugatti Voiture Noire Izvor: Promo fotografije / Autor: Bugatti

Njemački Bild navodi kako je Portugalac već naručio ovu jedinstvenu jurilicu, kao jedan od najboljih klijenata imao je prednost u odabiru automobila koji će u cijelom svijetu biti proizveden u samo deset primjeraka.

A nova je 'pila' stvarno takva - ekskluziva nad ekskluzivama. Ima nevjerojatnih 1577 konjskih snaga uz pomoć kojih dostiže maksimalnu brzinu od 380 kilometara na sat, a do 'stotke' stigne za 'treptaj oka', za samo 2,4 sekunde. Cijena, pitate? Ma baš prava sitnica. Kad uračunate poreze navodno povoljnih devet i pol milijuna eura. Ako imate dobre veze u Bugattiju možda vas 'ubace' preko reda...